“Uw business is onze business”

Karin Daanje – betrokken en gemotiveerd

Ik ben businesspartner op het gebied van personeel en organisatie, team- en leiderschapsontwikkeling. Ik kijk altijd verder dan de grenzen van het HR-vak. Ik kijk naar het totaal. Uw business is mijn business en ik stel me graag aan u voor.

Karin Daanje

Ik werk sinds 1991 met veel plezier in het HRM-vak (Human Resources Management). De eerste paar jaar heb ik gewerkt als personeelsfunctionaris. In deze functie heb ik geleerd het uitvoerende personeelswerk in goede banen te leiden. De laatste 15 jaar in loondienst was ik werkzaam als Manager HRM. In 2011 heb ik HRM Allround opgericht om als zelfstandig professional bedrijven te kunnen ondersteunen op het brede gebied van personeel en organisatie.

Het geeft mij een enorme voldoening wanneer mijn kennis en ervaring bijdraagt aan persoonlijke en organisatorische groei. Als medewerkers optimaal functioneren, betekent dat niet alleen succes voor de medewerker zelf, maar ook voor het bedrijf waar hij of zij werkt. Ik geniet ervan als ik zie dat medewerkers groeien in hun persoonlijke ontwikkeling en als teams beter kunnen samenwerken.

Als persoon ben ik eerlijk, spontaan, integer en loyaal. Als professional sta ik voor deskundigheid en professionaliteit. Voor mij zijn dit belangrijke elementen voor een goede (en langdurige) samenwerking.“