“Uw business is onze business”

HRM Allround – betrokken en gemotiveerd

Wij zijn businesspartner op het gebied van personeel en organisatie, team- en leiderschapsontwikkeling. Wij kijken altijd verder dan de grenzen van het HR-vak. Wij kijken naar het totaal. Uw business is onze business en wij stellen ons graag aan u voor.

Karin Daanje

Karin werkt sinds 1991 met veel plezier in het HRM-vak (Human Resources Management). De eerste paar jaar heeft ze gewerkt als personeelsfunctionaris. In deze functie heeft ze geleerd het uitvoerende personeelswerk in goede banen te leiden. De laatste 15 jaar in loondienst was zij werkzaam als Manager HRM. In 2011 heeft zij HRM Allround opgericht om als zelfstandig professional bedrijven te kunnen ondersteunen op het brede gebied van personeel en organisatie.

Het geeft mij een enorme voldoening wanneer mijn kennis en ervaring bijdraagt aan persoonlijke en organisatorische groei. Als medewerkers optimaal functioneren, betekent dat niet alleen succes voor de medewerker zelf, maar ook voor het bedrijf waar hij of zij werkt. Ik geniet ervan als ik zie dat medewerkers groeien in hun persoonlijke ontwikkeling en als teams beter kunnen samenwerken.

Als persoon ben ik eerlijk, spontaan, integer en loyaal. Als professional sta ik voor deskundigheid en professionaliteit. Voor mij zijn dit belangrijke elementen voor een goede (en langdurige) samenwerking.“

Eline Mokkink

Eline is sinds 2017 werkzaam in het HRM-vak. Eline is een zelfstandige, betrokken en gepassioneerde HRM’er. Kenmerken voor Eline zijn: leergierig en gedreven. Met deze mentaliteit is zij in staat om snel inzicht te krijgen in bedrijfsprocessen en kan ze lastige vraagstukken oplossen. Eline heeft ruime ervaring op het gebied van leiderschapsontwikkeling binnen teams. Ze heeft onderzoek gedaan naar verschillende leiderschapsstijlen en daarbij advies op maat gegeven gericht aan teams.

“Ik krijg energie van het begeleiden van managers en medewerkers bij diverse vraagstukken. Ik kan snel schakelen tussen operationele, beleidsmatige en adviserende taken. Deze afwisseling zorgt ervoor dat ik scherp blijf.

Als persoon ben ik loyaal, toegankelijk en gedreven. Als professional ben ik kritisch, pro-actief en resultaatgericht. ”