“Snel thuis in uw organisatie”

Kremer installatietechniek ’s-Heerenberg

Geno Mijnen, adjunkt directeur bij Kremer Installatietechniek

Karin heeft ruim 2 jaar bij Kremer gewerkt als interim HR manager. Met haar professionele instelling en proactieve houding heeft ze zeer positieve impulsen gegeven om onze HRM naar een hoger plan te tillen. Zo heeft ze o.a. een nieuw functie- en salarishuis ontwikkeld en initiatieven genomen om onze Kremer Academy te optimaliseren. Ze staat open voor alle medewerkers en heeft het vermogen om de medewerkers en managers mee te nemen in nieuwe ontwikkelingen en inzichten. Daarbij wordt de gesprekspartner regelmatig een spiegel voorgehouden. Naast haar HR taken heeft ze zich ook bekwaamd in de team- en organisatie coaching. In zeer intensieve en leerzame teamsessies is zij de coach die het optimale uit een team kan halen. Medewerkers worden bewust van de eigen rol en die van anderen waardoor de effectiviteit en de slagvaardigheid worden vergroot. Een goede coach is onmisbaar om een team beter te laten functioneren. Karin kan dat!

Kramp Varseveld

Binne Visser, Director HR & Internal Communications bij Kramp

Karin heb ik ruim 2,5 jaar geleden leren kennen toen ik binnen Kramp begon. Zij was op dat moment op tijdelijke basis een HR adviseur aan het vervangen. Ik heb haar toen en inmiddels meerdere malen aan het werk gezien binnen onze Kramp organisatie. Tegenwoordig als ad interim HR Business partner binnen ons internationale HR team. Karin is deskundig, professioneel, met een goed gevoel voor menselijke verhoudingen. Zij is voor onze NL organisatie in meerdere gevallen een vaste ‘back up’ bij tijdelijke uitval van een collega. Als het zo uitkomt nemen we haar ook gewoon mee in ontwikkeltrajecten en ze schuift aan bij bijeenkomsten. Hierdoor kent ze onze organisatie uitstekend en kan ze snel opschakelen als er iets speelt.

Gruitpoort Doetinchem

Ester van de Haar, Directeur-bestuurder Gruitpoort

Karin is een toegankelijke, prettige en qua persoonlijkheid stevige HR-adviseur. Ze heeft goed zicht op de juridische aspecten van HR-kwesties en kan die op een menselijke manier inpassen in de strategie van een organisatie.
Karin begeleidt ons in een teamtraject waarin medewerkers meegenomen moeten worden in consequentiemanagement op hun gedrag. Ze ondersteunt daarbij directie en leidinggevende in het totale traject van strategie tot de individuele en groepsgesprekken en de verslaglegging daarvan. Ook ondersteunt zij ons in de communicatie met de brancheorganisatie en arbodienstverlener op de juridische en procesmatige aspecten daarvan. Op die manier ontlast én ontzorgt ze ons op de cruciale punten waar je als kleine organisatie eenvoudigweg de know-how niet voor hebt. En dat alles doet ze zowel accuraat als, waar mogelijk en gewenst met een gezonde dosis relativering en humor. Ook prettig. Voor alle partijen.