“Snel thuis in uw organisatie”

Pillen B.V. – Lichtenvoorde

Theo Pillen, directeur Pillen B.V.

Een van de kernwaarden bij Pillen is “Persoonlijk” ; Dat past helemaal bij Karin. Een professionele houding met een persoonlijke touch. Karin is al vele jaren onze vaste HR businesspartner voor de bedrijven van de Pillen Group. Op projectbasis ondersteund ze de directie op tactisch-strategisch vlak voor uiteenlopende HR-onderwerpen. Daarnaast is ze vraagbaak en coach voor onze managers en de medewerker personeelszaken. Vanuit ons passie en persoonlijkheid is Karin een passende business partner in het ondersteunen van ons HR beleid, iemand die je kunt vertrouwen en waarvan je weet dat de zaken die zij oppakt goed geregeld worden zodat het schijnbaar onmogelijke altijd mogelijk wordt gemaakt!

Kingspan Insulations – Tiel

Pierre van der Woude, Marketing Director KICE

During Karin’s time at Kingspan I came to know Karin as a straight forward and honest HR pro who by means of questioning assumptions and feedback will be an excellent contribution to any business.

Geroen van Straaten, HR Businesspartner

Met Karin Daanje haal je een ervaren HR professional, sparringpartner, coach en trainer in huis. Ik heb Karin leren kennen als iemand met kennis van zaken, die van aanpakken weet, snel kan schakelen en altijd energiek en positief en een super mooi mens is. Het is dan ook niet voor niets dat Kramp al jaren met Karin werkt.