“Doe het morgen beter
dan vandaag”

Mijn naam is Karin Daanje en HRM Allround is mijn bedrijf. Daarom stel ik me graag aan u voor.

Ik ben geboren in 1968 en werk sinds 1991 met veel plezier in het HRM-vak (Human Resources Management). De eerste paar jaar heb ik gewerkt als personeelsfunctionaris. In deze functie heb ik geleerd het uitvoerende personeelswerk in goede banen te leiden. De laatste 15 jaar in loondienst was ik werkzaam als Manager HRM. In 2011 heb ik HRM Allround opgericht om als zelfstandig professional bedrijven te kunnen ondersteunen op het brede gebied van personeel en organisatie.

Het geeft mij energie wanneer mijn kennis en ervaring bijdraagt aan persoonlijke en organisatorische groei. Als medewerkers optimaal functioneren, betekent dat niet alleen succes voor de medewerker zelf, maar ook voor het bedrijf waar hij of zij werkt. Ik geloof in de uitdaging het beste uit jezelf te halen en het daardoor morgen iets beter te doen dan vandaag! Ik geniet ervan als projecten succesvol verlopen, als ik zie dat medewerkers groeien in hun persoonlijke ontwikkeling en als teams beter kunnen samenwerken.

Als persoon ben ik eerlijk, spontaan, integer en loyaal. Als professional sta ik voor deskundigheid en professionaliteit. Voor mij zijn dit belangrijke elementen voor een goede (en langdurige) samenwerking.
Ik ben uw senior businesspartner op het gebied van personeel en organisatie. En ik kijk altijd verder dan de grenzen van het HR-vak. Ik kijk naar het totaal. Uw business is mijn business.

50% subsidie op HR-projecten

| Geen categorie | No Comments
50% subsidie op HR projecten Het is volgens mij geen nieuws meer dat er subsidie…

De kracht van verschillen

| Geen categorie | No Comments
De kracht van verschillen Regelmatig komen medewerkers naar mij toe om te vertellen dat ze…

Teamontwikkeling doe je samen

| Geen categorie | No Comments
Teamontwikkeling doe je samen Regelmatig komen medewerkers naar mij toe om te vertellen dat ze…