“Uw troubleshooter voor personeel en organisatie”

Personeelsmanagement

HRM Allround is uw partner voor tijdelijk (extra) capaciteit voor uw personeelszaken. Iedere organisatie is anders en de behoefte aan HR-ondersteuning verschilt per bedrijf en per situatie. Daarom zoeken wij altijd samen met de opdrachtgever naar een oplossing op maat. U kunt ons inschakelen voor tijdelijke vervanging en interim-opdrachten. Maar wij zijn ook beschikbaar voor HR-projecten

Personeelsbeleid en Organisatieontwikkeling

Vaak is het professionaliseren van het personeelsbeleid een reden om een professional in te huren. Ook kan het prettig zijn om een externe HR-adviseur te betrekken bij uw plannen voor de verdere ontwikkeling van uw organisatie. Onze onafhankelijk en ontwikkelingsgerichte benadering zorgt dat opdrachtgevers ons waarderen als sparringpartner. Wij denken mee over het uitzetten van een (nieuwe) koers die helpt bij het bereiken van uw organisatiedoelen.

HR Projecten

Wij zijn allround inzetbaar op HR gebied. We hebben al diverse mooie projecten mogen uitvoeren voor onze opdrachtgevers waaronder het begeleiden van reorganisaties, ontslagzaken, het opzetten van een beloningsbeleid, online workshops voor medewerkers over trends en ontwikkelingen in hun werk en de gevolgen voor hun (duurzame) inzetbaarheid.

Tijdelijke vervanging

Is uw HR-manager of senior HR adviseur tijdelijk niet beschikbaar, bijvoorbeeld door ziekte of zwangerschapsverlof? Wij zorgen voor een snelle en effectieve vervanging. De personeelszaken van uw bedrijf zijn bij ons in goede handen. Wij vinden snel onze weg en onze verfrissende blik kan voor nieuwe inzichten zorgen. Ook kunnen wij door onze onafhankelijkheid ‘moeilijke punten’ bespreekbaar maken.