“Uw troubleshooter voor personeel en organisatie”

Personeelsmanagement

Karin Daanje is interim HR professional en uw partner voor tijdelijk (extra) capaciteit voor uw personeelszaken. Iedere organisatie is anders en de behoefte aan HR-ondersteuning verschilt per bedrijf en per situatie. Daarom zoek ik altijd samen met de opdrachtgever naar een oplossing op maat. U kunt mij inschakelen voor tijdelijke vervanging en interim-opdrachten. Maar ik ben ook beschikbaar voor HR-projecten

Personeelsbeleid en Organisatieontwikkeling

Vaak is het professionaliseren van het personeelsbeleid een reden om een professional in te huren. Ook kan het prettig zijn om een externe HR-adviseur te betrekken bij uw plannen voor de verdere ontwikkeling van uw organisatie. Mijn onafhankelijk en ontwikkelingsgerichte benadering zorgt dat opdrachtgevers mij waarderen als sparringpartner. Ik denk mee over het uitzetten van een (nieuwe) koers die helpt bij het bereiken van uw organisatiedoelen.

HR Projecten

Ik ben breed inzetbaar op HR gebied. Ik heb al diverse mooie projecten mogen uitvoeren voor mijn opdrachtgevers waaronder de vervanging van HR managers en HR businesspartners, het adviseren van senior management over organisatie ontwikkeling, het begeleiden van (internationale) reorganisaties en ontslagzaken, het opzetten van een (internationaal) beloningsbeleid, implementatie van een methode voor performance management en workshops voor persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en verbeteren van de communicatie.

Tijdelijke vervanging

Is uw HR-manager of senior HR businesspartner tijdelijk niet beschikbaar, bijvoorbeeld door ziekte of zwangerschapsverlof? Ik zorg voor een snelle en effectieve vervanging. De personeelszaken van uw bedrijf zijn bij mij in goede handen. Ik vind snel mijn weg en mijn verfrissende blik kan voor nieuwe inzichten zorgen. Ook kan ik door onze onafhankelijkheid ‘moeilijke punten’ bespreekbaar maken.