“Uw troubleshooter voor personeel en organisatie”

Personeelsmanagement

Succesvolle organisaties hebben gemotiveerde medewerkers, goed functionerende teams en een passende organisatiestructuur en organisatiecultuur. HRM Allround is uw adviseur en sparringpartner in al deze zaken. Personeelsmanagement, organisatieontwikkeling, teamontwikkeling, wij pakken het graag voor u op. Iedere organisatie is anders en de behoefte aan HR-ondersteuning verschilt per bedrijf en per situatie. Daarom zoeken wij altijd samen met de opdrachtgever naar een oplossing op maat. U kunt ons inschakelen voor afgebakende HR-projecten zoals organisatieveranderingen. Wij kunnen uw vaste sparringpartner zijn voor personeel en organisatie. Maar wij zijn ook beschikbaar voor tijdelijke vervanging en interim-opdrachten.

Personeelsbeleid en Organisatieontwikkeling

Vaak is het professionaliseren van het personeelsbeleid een reden om een professional in te huren. Ook kan het prettig zijn om een externe HR-adviseur te betrekken bij uw plannen voor de verdere ontwikkeling van uw organisatie. Mijn onafhankelijk en ontwikkelingsgerichte benadering zorgt dat opdrachtgevers mij waarderen als sparringpartner. Ik denk mee over het uitzetten van een (nieuwe) koers die helpt bij het bereiken van uw organisatiedoelen.

HR Projecten

Wij zijn allround inzetbaar op HR gebied. Een specialisatie is het begeleiden van een reorganisatie. Een organisatiewijziging vergt veel tijd en energie van het management. Bij dit soort trajecten is het belangrijk dat u de juiste stappen zet op het juiste moment. Wij hebben veel ervaring in het begeleiden van reorganisaties. Denk aan de procedures bij ontslag en de communicatie met alle betrokken partijen. Het juist en tijdig doorlopen van de stappen in het reorganisatietraject zorgt dat u de proceduretijd beperkt kunt houden.

Andere expertises zijn het ontwikkelen van HR-beleid, een beloningsbeleid en duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers.

Tijdelijke vervanging

Is uw personeelsmanager tijdelijk niet beschikbaar, bijvoorbeeld door ziekte of zwangerschapsverlof? Wij zorgen voor een snelle en effectieve vervanging. De personeelszaken van uw bedrijf zijn bij ons in goede handen. Wij vinden snel onze weg en onze verfrissende blik kan voor nieuwe inzichten zorgen. Ook kunnen wij door onze onafhankelijkheid ‘moeilijke punten’ bespreekbaar maken.