Over mij

Ik ben geboren in 1968 en werk sinds 1991 met veel plezier in het HRM-vak. De eerste paar jaar als personeelsfunctionaris. In deze functie heb ik geleerd het uitvoerende personeelswerk in goede banen te leiden. De laatste 15 jaar in loondienst was ik werkzaam als Manager HRM. In 2011 heb ik HRM Allround opgericht om als zelfstandig professional bedrijven te kunnen ondersteunen op het gebied van Human Resources Management (HRM).

Het iedere dag een beetje beter doen

Het geeft mij energie wanneer mijn kennis en ervaring bijdraagt aan persoonlijke en organisatorische groei. Als medewerkers optimaal functioneren betekent dat niet alleen succes voor de medewerker zelf, maar ook voor het bedrijf waar hij of zij werkt. Ik geloof in de uitdaging om het beste uit jezelf te halen en het daardoor morgen ietsie beter te doen dan vandaag! Ik geniet ervan als projecten succesvol verlopen, dat ik zie dat medewerkers groeien in hun persoonlijke ontwikkeling en teams beter kunnen samenwerken.

Hoe ik ben

Als persoon ben ik eerlijk, spontaan, integer en loyaal. Als professional sta ik voor deskundigheid en professionaliteit. Voor mij zijn dit belangrijke elementen voor een goede (en langdurige) samenwerking. Ik kan heel snel mijn weg vinden binnen een organisatie. Hierdoor zijn opdrachtgevers ervan verzekerd dat de personeelszaken tijdens de afwezigheid van de eigen HR-medewerker in goede handen zijn. Verder word ik gewaardeerd om mijn frisse, objectieve, kritische en ontwikkelingsgerichte benadering.